contact

V-Garden Hoveniers
Gruttolaan 29
3465KK Driebruggen

T 06 – 21668635
E info@vgardenhoveniers.nl
KvK 69297150
BTW NL

Beste tuingenieter,

Ik ben Ad Vermeulen, een gediplomeerd hovenier met 18 jaar ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, bedrijfstuinen en terreinen. Ik ben in het bezit van een VCA certificaat, een hoogwerkercertificaat, een spuitlicentie en kennis van biodiversiteit. Ik ben eigenaar van V-Garden Hoveniers, een jong hoveniersbedrijf. Ik wil mijn passie voor tuinen omzetten in uw tuinbeleving.

Alle voorkomende werkzaamheden om uw huis of bedrijf zijn bij V-Garden in goede handen. Kwaliteit van mijn producten en diensten staan bij mij voorop. Ik ben van mening dat beleving van uw tuin/omgeving de toekomst is. Beleving draait mijn inziens om een goede verhouding tussen mens, flora en fauna.

Als uw leefruimte (lees: terras, vlonder, afscheidingen, schuur, e.d.) in verhouding staan met de leefruimte van de “bloemetjes” en de “bijtjes” is tuinbeleving optimaal. Zo komt u tot rust in uw tuin. In combinatie met het onderhoud van uw tuin door V-Garden is het dé formule om te genieten van uw vrije tijd.

Wat u ook maar bedenkt als tuinklus in de aanleg en onderhoud, bij V-Garden bent u aan het goede adres. Ik zie uit naar onze samenwerking.

Groet,
Ad Vermeulen
V-Garden Hoveniers