Tuinonderhoud

De tuin onderhouden is voor de een de mooiste vrije tijd invulling die er is en voor de ander een doorn in het oog (of op het tuinpad). V Garden hoveniers kan u hoe dan ook van dienst zijn. Tips op onze website voor de één en voor de ander nemen wij graag het onderhoud van de tuin uit handen. Als gediplomeerd hovenier weten wij wel raad met uw tuin, kunt u lekker genieten.

Totaal onderhoud
Totaal onderhoud

Wij zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar in topconditie is. Hiervoor maken wij in overleg met elkaar een onderhoudsplan en een onderhoudscontract. Dit kan per jaar of voor meerdere jaren.

winterklaar maken

winterklaar maken

Uw tuin verzorgt de winter in laten gaan, uw gazon voorbereid op de kou, beplanting snoeien, en uw bestrating behandeld tegen groenaanslag. Dit zijn voorbeelden van de vele werkzaamheden bij een winterbeurt.

zomerklaar maken

zomerklaar maken

Voorbereid het zomerseizoen in betekend: uw gazon behandelen en hierdoor een sterke grasmat ontwikkelen, seizoensbeplanting wisselen en verwijderen van afgestorven plantresten. Dit zijn voorbeelden werkzaamheden bij een zomerbeurt.

éénmalig onderhoud

éénmalig onderhoud

Eenmalig uw tuin een onderhoudsbeurt geven is bij ons ook mogelijk. Bijvoorbeeld tijdens uw vakantieperiode of door tijdelijke omstandigehden waardoor u uw tuin zelf niet bijhouden of als u de kennis of de spullen niet in huis heeft.

haag onderhoud

haag onderhoud

Een strakke haag waar veel voorbijgangers over zullen praten? Wij staan bekend om strak opgeleverde hagen en heggen. Wij werken op een duurzame wijze d.m.v. een accu-gedragen heggenschaar.

boomsnoei

boomsnoei

Het snoeien of kappen van gemiddelde bomen voeren wij in eigen beheer uit, wordt het het echte grote werk dan werken wij samen met een gecertificeerd bedrijf gespecialiseerd in het kappen, snoeien of doorsnoeien van bomen.

Natuurlijke bestrijding & bemesting

 

Een belangrijk onderdeel van het onderhoud van uw tuin bestaat uit bemesting en bestrijding.

Bemesting

V Garden hoveniers vind bemesting het belangrijkst van deze twee. Gezonde beplanting is veel minder vatbaar voor ziektes of ongewenste insecten. Daarom raden wij altijd een op maat gemaakt bemestingsplan aan. Wij komen graag bij u langs voor advies en het maken van een bemestingplan

Bestrijding

Toch kan het gebeuren dat er iets in uw tuin gebeurd wat niet gewenst is. Insecten, larve, schimmels, slakken of andere zaken die uw beplanting aantasten. Natuurlijk hebben wij hier oplossingen voor. Neem contact op voor de mogelijkheden

Natuurlijk, biologisch, duurzaam of ecologisch

Wij hechten veel waarde aan natuur en omgeving, dat zult u begrijpen. Alle middelen die wij inzetten zijn natuurlijke middelen. Mocht helemaal niets meer baten dan zullen wij in overleg met u andere middelen inzetten.